Zorg / welzijn / dagverzorging bij Westersypen

Wij bieden 24-uurs zorg door gediplomeerd en ervaren personeel. Het complete zorgpakket, van huishoudelijke hulp tot volledige verpleging, wordt specifiek op uw wensen afgestemd op basis van een op te maken individueel zorgplan.
Dit in overleg met u of uw naasten.

Ook alle overige disciplines komen aan huis zoals,de fysiotherapeut, de huisarts en de diëtiste e.d.
Er is genoeg tijd voor persoonlijke aandacht en begeleiding om de door u gewenste zorg te geven. Dit is mogelijk doordat er bijna de gehele dag 3 verzorgenden aanwezig zijn (voor 11 bewoners) om de bewoner de juiste begeleiding en ondersteuning te bieden.

Ons uitgangspunt is dat u in ons huis kunt blijven wonen, ook wanneer de zorgbehoefte toeneemt, mits dit medisch verantwoord is. Verhuizen is dan ook niet meer nodig.
Welzijn is in Westersypen zeer belangrijk. Vrij om te doen wat een ieder wil doen. Blijven continueren wat je thuis ook deed. Het gevoel van eigenwaarde behouden, dat is waar wij naar streven!

Wonen als thuis! Dat is ons motto.

Binnen Westersypen bieden wij ook de mogelijkheid tot dagverzorging. Van maandag tot en met vrijdag kunnen wij cliënten ontvangen. Zij worden door een of meerdere vaste chauffeurs opgehaald en teruggebracht.

Naast het wooncomplex is een huiskamer met woonkeuken en toilet gerealiseerd. Hier bieden wij mensen de mogelijkheid om activiteiten te doen. Hierbij staat welzijn voorop. Ook hier werken wij met vaste gezichten om de continuiteit en vertrouwen te waarborgen.
De cliënt is in Westersypen vanaf tien uur tot half zeven. Deze tijden zijn een groot verschil met de reguliere huizen waar de cliënt vaak rond half vier al weer naar huis gaat. Door met deze tijden te werken hopen we ook de mantelzorgers te kunnen ontlasten. Uiteraard is ook hier in overleg veel mogelijk.

De cliënt neemt deel aan de lunch en warme maaltijd binnen Westersypen. Ook met activiteiten word rekening gehouden met de individuele wensen en behoeften van de cliënt. Er wordt voor hun een eigen zorgleefplan opgesteld waarbij ook de kwaliteit van het leven zoals zij dat gewend zijn voorop staat.

Dagverzorging kan worden gefinancierd middels WMO of WLZ. Beiden worden gefinancierd middels het PGB. Hebt u vragen over de dagverzorging, of interesse voor een plek voor uw naaste neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via de mail of telefonisch.

Woonzorgvoorziening Westersypen
Fam B.C. Agricola
Scharren 19/B
8517 HM SCHARSTERBRUG
0513 - 41 64 72
infowestersypen.nl
www.westersypen.nl
Volg ons ook op:
Facebook

© 2024 Westersypen Scharsterbrug / Techniek: