Stichting Vrienden van Westersypen

Toen Westersypen dolgraag een rolstoelbus tot hun beschikking wilde hebben om zo het vervoer van de bewoners een stuk te vergemakkelijken, is er van alles georganiseerd, zoals een kerstfair, kaarten maken, enzovoorts. Hiermee werdt geld bij elkaar gezameld om een bus te kunnen aanschaffen.
Uiteindelijk werd dit alles een groot succes, en is de bus volledig uit sponsoren, en acties werkelijkheid geworden!

De rolstoelbus heeft vanzelfsprekend ook onderhoud nodig, moet verzekerd worden, daarnaast gaat westersypen regelmatig een uitstapje doen met de bewoners, en de mensen die in dagopvang komen, en hiervoor is natuurlijk geld nodig.

Nu hebben wij al een aantal vrienden die lid zijn van de stichting vrienden van Westersypen, maar wij willen natuurlijk graag een uitstapje doen met onze bewoners, en dat wordt mogelijk gemaakt door de vrienden.

Aanschaf mede dankzij de stichting:
We hebben de afgelopen jaren al vele dingen kunnen aanschaffen mede dankzij de bijdragen van de stichting; o.a; de beleeftv, de muziekbol, een stilstaande fiets, de wonderfoon, en ook een jaarlijkse vakantie met alle bewoners.
Wanneer u lid wilt worden kunt u een bedrag storten op de rekening van Stichting vrienden van Westersypen. Daarna zult u jaarlijks in de maand november een herrinnering of een factuur van ons krijgen.

U kunt ook sponsor vriend van onze stichting worden. Voor 500 euro per 2 jaar kan er een reclamesticker op onze bus worden geplaatst. Voor informatie kunt u uiteraard contract met ons opnemen.

Alle eenmalige bijdragen zijn uiteraard ook zeer welkom.
Rekening nr. NL 66 RABO 0152 7763 89 o.v.v. Vriend van Stichting vrienden van Westersypen.
Graag uw naam en telefoonnummer of e-mailadres erbij vermelden.
In de maand november sturen wij u jaarlijks een lidmaatschapherinnering.
Wij danken u hartelijk!

F. Hoekstra (penningmeester)
G. Hemmes (voorzitter)
F. Agricola (secretaris)

Downloads


Woonzorgvoorziening Westersypen
Fam B.C. Agricola
Scharren 19/B
8517 HM SCHARSTERBRUG
0513 - 41 64 72
infowestersypen.nl
www.westersypen.nl
Volg ons ook op:
Facebook

© 2024 Westersypen Scharsterbrug / Techniek: