Comfortabel wonen bij Westersypen

Woonzorgvoorziening Westersypen heeft 11 woonmogelijkheden.
Een ieder heeft de beschikking over een eigen zit/slaapkamer met eigen sanitair.
Het is mogelijk om een eigen tv en telefoon op de kamer aan te sluiten.

U kunt gebruik maken van de gezellige gemeenschappelijke huiskamer waar u medebewoners kunt ontmoeten, samen kunt eten, koffie drinken of deelnemen aan een activiteit.
Enkele voorbeelden zijn: wandelen, zwemmen, gymnastiek, fietsen.
Ook word er wekelijks muziektherapie en aromatherapie gegeven. Zowel individueel als in groepsverband. En uiteraard voor de bewoner die daar behoefte aan heeft.
Creatieve bezigheden maar ook de alledaagse dingen zoals het voorbereiden van de groenten en het schillen van de aardappelen of boodschappen halen.
Ook staan wij open voor nieuwe activiteiten; bijvoorbeeld eqrian of rgm therapie. Verder houden we zoveel mogelijk rekening met individuele wensen.
Dagelijks wordt er een verse maaltijd bereidt.
Meerdere malen per week halen we verse groenten en fruit bij de supermarkt in een naburig dorp en ook de eieren halen we bij een boer in de buurt. De bewoners kunnen hier natuurlijk ook mee naar toe. Activiteiten worden zoveel mogelijk aangepast een uitgevoerd op basis van de individuele wensen en behoeften van onze bewoners.

Daarnaast worden regelmatig uitstapjes gemaakt met onze eigen rolstoelbus, rolstoelfiets of duofiets.

Welzijn staat bij ons voorop!
Familieleden, vrienden en bekenden zijn altijd welkom en indien gewenst kunnen met ons afspreken om ook een maaltijd te gebruiken.

Woonzorgvoorziening Westersypen
Fam B.C. Agricola
Scharren 19/B
8517 HM SCHARSTERBRUG
0513 - 41 64 72
infowestersypen.nl
www.westersypen.nl
Volg ons ook op:
Facebook

© 2024 Westersypen Scharsterbrug / Techniek: